O autorze
Dorota Minta jest psychologiem klinicznym, pomagającym dzieciom i dorosłym z zaburzeniami odżywiania. Michał Bonarowski od lat pracuje w mediach i specjalizuje się w komunikacji nowoczesnych marek w Internecie. Łączy nas pasja kulinarna: lubimy uczestniczyć w ciekawych zdarzeniach z jedzeniem w roli głównej, poznawać doskonałe produkty i ich oryginalne smaki oraz stojących za nimi prawdziwych ludzi.
Lubimy spędzać czas z ludźmi ceniącymi dobry smak, kunszt rolników, producentów i kucharzy, cukierników, winiarzy. Od czasu do czasu zapraszamy przyjaciół do stołu i gotujemy dla nich dania, które właśnie odkryliśmy.
Dla ludzi tak jak my lubiących dobre smaki, powstał kalendarz imprez kulinarnych wartych odwiedzenia. Czekamy na Wasze maile: kontakt@wydarzeniakulinarne.pl

Gorączka czerwcowej nocy, czyli smaki i muzyka miasta.

warszawskie jedzenie na trawie
warszawskie jedzenie na trawie Smaczny targ
Początek czerwca, a weekend zapowiada się iście wakacyjnie. Będzie muzyka, śniadanie na trawie i nocne jedzenie, pikniki i smaki całego świata. Specjalnie dla Was nasz przegląd propozycji na smakowite spędzenie weekendu.

Dietetycy przekonują, że powinniśmy ostatni posiłek zjadać na dwie godziny przed snem. Ale jest inne wyjście, można po prostu nie kłaść się spać i wybrać się już od czwartku na Nocny Market. Znajdziecie tam najlepsze uliczne jedzenie Warszawy, sztukę, salon tatuażu, barber shop, a do tego w piątek i sobotę Główny będzie tętnić życiem i muzyką jeszcze bardziej – nadciąga #HMDworzec, którego są partnerem
Trwa ładowanie komentarzy...